Om Herning Frikirke

Elsk Gud, elsk mennesker, gør noget!

Herning Frikirke er en pinsekirke og derfor har vi teologisk og relationelt rødder i Pinsekirkerne i Danmark. Strukturelt er vi en selvstændig kirke med ansvar for vores egen drift og visioner og formål. Vi efterstræber et bredt samarbejde med kristne kirker i både Danmark og internationalt. Vi bygger vores kirke i Herning på et ønske om at praktisere Guds kærlighed i vores fællesskab og i forhold til vores by. Vi tror at kærlighed er noget man praktiserer og ikke kun taler om. Vi tror at et moderne, autentisk liv leves bedst med åndelige værdier og en tro på Gud som ressource. Og vi ønsker at formulere og leve dette ud på en aktuel og nærværende måde. Vi har samlet vores mission i et kort slogan: “Elsk Gud, elsk mennesker, gør noget!” .

Livsglæde

Glæde kommer når vi sætter Gud i centrum i stedet for os selv. Vi er en kirke hvor glæden i troen bærer os i både dybe kriser og på gode dage.

Fællesskab

Vores fællesskab bygger på relationer mellem alle typer mennesker. Her er alle lige om du er hjemløs eller direktør.

Gør noget for andre

Vi tror på glæden ved at sætte andre højere end sig selv og gøre noget for andre. Både i kirken men også i vores hverdag og vores by.

Kirkens præster

Majbritt og Bent Hald Larsen. Bent er kirkens præst.

Sabina, Malachi og Stephan. Stephan er kirkens ungdomspræst.