Kirkens økonomi

Giver tjenesten

Det er fantastisk at så mange er med til at bære kirkens økonomi.
I 2015 glæder vi os til at række endnu længere ud til vores naboer, vores by og egn og ud i den store verden. Vi har brug for alle i Herning Frikirke. Dit liv er en gave fra Gud, du kan leve for noget større end dig selv, ved at give af din tid i frivilligt arbejde og bruge dine evner i kirken. Det er en stor hjælp i vores Gud givne mission, at du giver jævnligt til kirken.

Gode råd når du giver

En gave til kirken på fx 1.000 kr. giver automatisk 300 kr. i skatteværdi. Du skal blot oplyse dit cpr nr. og indbetale til kirkens bank.

Ønsker du at give fast og har spørgsmål om dine muligheder for fradrag, er du velkommen til at kontakte kirkens kasserer Lene Hammeraa, e-mail: kasserer@herning-frikirke.dk

Du kan være med til at støtte Herning Frikirke, ved at indbetale din gave på konto nr. 7670-1741540

Eller du kan give via MobilePay på 24596333 (se yderligere information i kirken)

Husk at oplyse dit Cpr. Nr. hvis du vil gøre brug af din fradragsmulighed, også via MobilePay.

Gaver til mission og andet

Fra tid til anden samler vi gaver ind til missionsarbejde, personer eller projekter vi gerne vil støtte eller give en gave fra kirken. Det bliver annonceret af mødelederen på dagen og nogle gange i forvejen via kirkens mailservice. Det foregår som oftest når vi har besøg, på et søndagsmøde, af mennesker der arbejder med mission.

Testamente og arv

Herning Frikirke er af SKAT godkendt til at modtage arv uden at der således skal betales arveafgift.
Du kan således testamentere beløb til kirkens arbejde uden at der skal tilbageholdes arveafgift.
Vi anbefaler, at du i den forbindelse sørger rådgivning herom.

Gud er en generøs gud. Han giver os meget mere end vi beder om og fortjener. Derfor bør vi komme hinanden i forkøbet med gensidig generøsitet. Og når vi giver, så lad os give med generøsitet og uden at lade nogen andre vide noget om det. For vi giver ikke for at imponere hinanden men for at tjene Gud.