Herning Frikirke og Møllegades Børne- og Ungdomsforening tager databeskyttelse alvorligt og vi har arbejdet med at opdatere vores processer og dokumenter for at opfylde kravene i EU’s persondataforordning (GDPR), som træder i kraft den 25. maj 2018.

En del af det arbejde har været at publicere vores privatlivspolitik for at give dig større indsigt i, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Vi vil gerne opfordre dig til at gennemgå privatlivspolitikken ved lejlighed.

De vigtigste punkter omfatter:

• Vi har præciseret, hvilken type oplysninger vi indsamler og nærmere beskrevet, hvad vi bruger dine personoplysninger til.
  • Vi har forklaret, hvornår andre parter kan se dine informationer
  • Vi har inkluderet oplysninger om, hvor længe vi opbevarer personoplysninger, hvordan du finder ud af, hvilke personoplysninger vi har om dig, og hvordan du kan få dem udleveret eller få dem rettet.
  • Vi har tilføjet kontaktoplysninger på den dataansvarlige.

Du kan finde privatlivspolitikkerne her:

Privatlivspolitik for Herning Frikirke

Privatlivspolitik for Møllegades Børne- og Ungdomsforening